LASSUSLAAN II

Eikenhout en natuursteen vormt de basis van deze volledig op maat gemaakte ruimte

Locatie: Bilthoven

Jaar: 2020
Oppervlakte: 20 m2

Programma: keuken, interieur ontwerp


 

Ontevreden met de ruimte die de vorige keuken creëerde vroeg de opdrachtgever HOP om de flow, organisatie en ontwerp van de ruimte om te gooien om zo de ruimte volledig aan te laten sluiten bij de familie en hun manier van leven. 

RVS planken steken door de Ceppo di Gres platen die de achterwand van de keuken bekleden. De plaat gaat vervolgens over in het werkblad dat langs alle wanden van de keuken loopt en uiteindelijk naar beneden trapt om een comfortabele eettafel bank te vormen. De eikenhouten kasten voegen warmte toe en verhullen de immense hoeveelheid opslag die in elk hoekje van deze keuken is weggewerkt, ook de pantry met daarin veel apparatuur can worden verstopt door de deuren die in de wand schuiven. 

Door elk element te detailleren, van natuurstenen druiprekje tot het verborgen kruidenrek hebben we ervoor gezorgd dat deze op maat gemaakte ruimte op elk front werkelijk uniek is.


Interieur bouwer: Bart Ontwerp Studio (BOS)

Foto's: www.michaelcerrone.com

  • Habitats of People Instagram
  • Habitats of People Facebook

architectuur en interieur ontwerp  |  amsterdam  |  2020 © door HOP Architecten

info@hop-amsterdam.com